Wat betekent Janneke’s vertrek?

Waarom we Janneke zullen gaan missen

Janneke vertrekt! Na acht jaar samen werken zullen we het zonder haar moeten stellen. Dat is wel even slikken. Janneke is de persoon die iedereen kent en meestal ook andersom. Je leest er hier meer over!

Gaan we op zoek naar een nieuwe Janneke?

Judith (Vreman): “Nee, op dit moment niet. De teamsamenstelling en -grootte is afgelopen jaren flink veranderd. Op dit moment kan Kaylee de secretariële werkzaamheden alleen aan. Dat we dezelfde werkzaamheden met minder personen aankunnen heeft alles te maken met onze scherpte voor én visie op automatisering, voor onszelf en onze opdrachtgevers / ondernemers. De afgelopen jaren hebben we steeds gekozen voor samenwerkingen, programma’s en processen waarmee we efficiënter kunnen werken. Van de planning van onze werkzaamheden tot administratieve werkzaamheden. En we zijn een heel eind!

Om een klein voorbeeld te geven: In onze beginjaren hielden we onze planning in een Excel-bestand bij. Om werkzaamheden te structureren hadden we diverse ‘afvinklijstjes’. Dat alles is nu anders, efficiënter en bovenal veel leuker geworden! Wanneer wij nu een opdracht krijgen, bijvoorbeeld het maken van een jaarverslag met een aangifte inkomstenbelasting, dan worden de werkzaamheden direct in juiste volgorde op onze planning gezet. Door deze verbeterslag hebben we onze administratieve werkzaamheden zo kunnen automatiseren dat één persoon dit kan uitvoeren (voorheen 2,5 fte).”

Waar zijn we wel naar op zoek?

“Wij blijven vooruit kijken. Waar ligt onze kracht? Deze ligt in mijn ogen bij het begeleiden van ondernemers. Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Om in onze kracht te blijven staan willen we ons team gaan uitbreiden met een fiscalist. Daarover binnenkort meer!”, aldus Judith.

PS Wil je ook weten hoe automatisering jóu kan helpen binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op en we nemen je graag mee!

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60