Janneke gaat verder!

 Na maar liefst acht jaar onze trouwe kracht te zijn geweest gaat Janneke Wansink & Partner verlaten voor een andere baan. Samen met Kaylee runt ze ons secretariële team en grote kans dat je haar eens gesproken hebt! Janneke wordt management assistente bij Columbus Junior vanaf 1 april. We vinden het super dat ze ons heeft gebracht waar we nu staan, met haar oog voor detail en vooral hart voor onze klanten en wensen haar veel succes bij haar ‘move’. Lees je mee wat Janneke beweegt?

Vertel… wat ga je doen?

Na acht jaar met veel plezier bij Wansink & Partner te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe kans. Voor mij een grote stap, en ook een beetje eng om het vertrouwde achter te laten. En toch ga ik het doen, omdat ik vind dat je uitdaging nodig hebt in je werk. Bij Wansink & Partner hebben Kaylee en ik een goed fundament neer weten te zetten en daardoor is dit voor mij een mooi moment om mijzelf verder te ontplooien. Als management assistente bij Columbus Junior ga ik aan de slag in een voor mij compleet nieuwe branche en met mijn nieuwsgierige aard kon ik dit deze kans niet voorbij laten gaan.

 Wat ga je het meest missen?

Mijn geweldige collega Kaylee! De andere collega’s uiteraard ook hoor, maar Kaylee en ik zitten de hele werkdag tegenover elkaar en dat schept toch een band.

 De afgelopen jaren is er binnen Wansink & Partner wat onrust geweest door wisselingen in personeel. Maar de afgelopen periode is het kantoor weer in rustig vaarwater terechtgekomen en zijn de collega’s een sfeervol en goed op elkaar ingespeeld team geworden. Onderdeel zijn van deze groep mensen en het aan één woord genoeg hebben is wat ik zeker ga missen.

 Wat zou je de mensen waarmee je hebt samengewerkt nog willen meegeven?

Blijf vragen stellen! Communicatie is zoveel belangrijker in deze voornamelijk digitale wereld. De nuance gaat nog wel eens verloren in een e-mail, dus probeer elkaar ook daadwerkelijk gewoon eens te spreken en te zien.

 Daarnaast zijn er klanten, die net als ik, al acht jaar of langer verbonden zijn aan Wansink & Partner. Het is prachtig geweest om te zien hoe deze klanten pieken en dalen hebben gehad en gegroeid zijn. Blijf allemaal vooral doen wat jullie leuk vinden! Ik wens deze klanten, en alle anderen, heel veel succes in de toekomst!

Al ben je er nog een paar weekjes… we gaan je missen!
Heel veel succes Janneke!

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60