Wij delen hier onze kennis, laten zien wat ons inspireert, en brengen nieuws.

Wat betekent Janneke’s vertrek?

29-03-2019

Waarom we Janneke zullen gaan missen Janneke vertrekt! Na acht jaar samen werken zullen we het zonder haar moeten stellen. Dat is wel even slikken. Janneke is de persoon die iedereen kent en meestal ook andersom. Je leest er hier meer over!

Lees meer
Janneke gaat verder!

18-03-2019

Na maar liefst acht jaar onze trouwe kracht te zijn geweest gaat Janneke Wansink & Partner verlaten voor een andere baan. Samen met Kaylee runt ze ons secretariële team en grote kans dat je haar eens gesproken hebt! Janneke wordt management assistente bij Columbus Junior vanaf 1 april. We vinden het super dat ze ons heeft gebracht waar we nu staan, met haar oog voor detail en vooral hart voor onze klanten en wensen haar veel succes bij haar ‘move’. Lees je mee wat Janneke beweegt?

Lees meer
Prinsjesdag 2018

05-11-2018

Afgelopen september is er met Prinsjesdag weer veel informatie op ondernemers afgekomen. Een aantal van deze fiscale veranderingen zijn voor u van toepassing, maar moeten ondernemers op letten?

Lees meer
Acht gouden tips voor besparing

05-11-2018

Hoe kunt u de verwerking van uw administratie makkelijker maken voor uzelf en voor ons? Hoe kan de verwerking efficiënter? Lees onze tips voor besparing!

Lees meer

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60