Samen vinden we de meest ideale oplossing.

Partner is geen toevallig onderdeel van onze naam. We doen het echt samen. Graven diep om te snappen wat jou drijft. Wat je business behelst, welke formaliteiten een vereiste zijn om je verder te ontwikkelen. En waar je naartoe wil groeien. Welk verschil wil je maken met jouw onderneming?

Ondernemingsplan | Fiscaal advies | Groei & uitbreiding | Dromen waarmaken | Het roer om | Zaken anders aanpakken voor meer succes | Overdracht, fusie en overname | Grote stappen nemen met een
betrouwbare partner

Wij helpen met je administratie

De basis op orde. Dat is waar we mee beginnen. Soms voor een startende ondernemer, soms in een pittige ondernemersfase en ook voor miljoenen-bedrijven. Met fiscalisten en een gepassioneerd ondersteunend team zijn we een eigentijds kantoor die administraties op de rit helpen brengen en houden. We tippen over actualiteiten, of het nou gaat om formaliteiten of suggesties om efficiënter te werken. Alles - uiteraard en allang - digitaal.

“We willen nóg meer automatisering. In deze branche lopen we ver voorop met deze ontwikkeling.’’, aldus Frank Hams van onze opdrachtgever Hams Interieurbouw.
in Tubbergen.

zijn partner in je ambitie

Ondernemers kenmerken zich door een ongekende ambitie en drive. Dat is waar ook team Wansink & Partner op ‘aan’gaat. Laat de cijfers eens links liggen en we zetten samen de stip op de horizon zoals het past bij de ambities van je bedrijf. We denken mee in kansen & mogelijkheden, op een realistische manier.

Thijs zei zelfs: “Je moet niet naar de cijfers kijken.” Gekke uitspraak voor een accountant.

Niels Neeskens - Studio MAD

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60