Zo gaaf om ondernemers te ondersteunen hun
dromen waar te maken!

Welkom bij Wansink & Partner. Van consultant tot fiscalist en van taalpurist’ tot zij die ijzersterk is om jouw administratie strak te krijgen en houden. Stuk voor stuk zijn we enorm gedreven om voor ondernemers het verschil te maken. Door onderstaande foto’s te bekijken en over ons te lezen leer je ons al snel iets beter kennen!

Ontmoet ons

Kaylee

Secretaresse

Al meer dan twee jaar is Kaylee onze steun en toeverlaat op secretarieel vlak. Heb je hulp nodig bij het inrichten van onze digitale omgeving? Dan kun je ook bij Kaylee terecht. Ze staat altijd klaar voor onze klanten en haar collega’s. Kom je bij ons op kantoor? Het kan maar zo zijn dat ze kantoorhond Pua meegenomen heeft!

Cor

Bedrijfsadviseur

Sinds vijf jaar hét gezicht van Wansink & Partner in Hoogeveen. Onze ervaren Cor werkt voor eenmansbedrijven en stichtingen tot internatio­nale bv’s. Op kantoor rent hij hard voor zijn klanten, buiten rent Cor om te trainen voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Judith

Algemeen directeur & belastingadviseur

Ze is al meer dan tien jaar betrokken bij Wansink & Partner. Vraag Judith waarom ze haar werk zo graag doet en ze begint te stralen. Mensen begeleiden in hun administratie en fiscale zaken en bedrijven zien ontwikkelen: daar doet ze het voor.

Marjolein

Financieel administratief medewerker

Marjolein versterkt Wansink & Partner al een aantal jaar; van kleine administraties op papier tot de grote administratie van een miljoenenbedrijf. Daarnaast reist ze in het weekend stad en land af voor bekijken én fotograferen van rally’s.

Kirsten

Financieel consulent

De passie van Kirsten: partnerschap. Ondernemers helpen en adviseren hun dromen na te jagen: hoe mooi is dat! Ook traint voor de halve marathon, is bestuurslid en begeleidt op zaterdagmorgen ruiters met een beperking in de manege.

Anja

MKB-adviseur

Anja maakt bij Wansink & Partner jaarrekeningen, adviseert opdrachtgevers tijdens persoonlijke gesprekken en controleert administraties. Bij problemen zorgt ze dat alles weer strak op de rit komt. Dat is voor haar een feestje.

Stuk voor stuk zijn we enorm gedreven om voor ondernemers het verschil te maken. 

 

Stukje historie

Wat als familiebedrijf begon (Thijs heeft het vak geleerd van vader Wansink, red.) is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd regionaal actief bureau met een bevlogen team medewerkers.

2005

Thijs Wansink treedt in de voetsporen van zijn vader en start Wansink & Partner. Duidelijke visie: de boel opschudden en écht verschil willen maken.

Wat een
ontwikkeling in
dik 10 jaar
ondernemen!

 

2006

De eerste medewerker is een feit!

2011

Wansink & Partner wordt een bv en Judith Vreman wordt mede-eigenaar.

2018

Thijs doet een stap terug en Judith een vooruit.

We leren bedrijven en hun mensen graag goed kennen. En gaan vervolgens voor ze door het vuur. Zijn een rechterhand of stok achter de deur. De criticus of de inspirator. Het liefst allebei. We gáán voor jouw ambitie. Maar we zijn en blijven administrateurs & adviseurs. Ook al doen we de dingen zo anders dan gewoon.

Welkom bij Wansink & Partner. Zo kan het ook.

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60