We kunnen het ons niet voorstellen maar als jouw vraag hier niet tussen staat, laat het ons dan weten!

Het kiezen van een rechtsvorm kan behoorlijk lastig zijn. Wordt het een eenmanszaak een B.V. of wellicht een stichting of vereniging? Elke ondernemersvorm heeft eigen voor- en nadelen. De juiste keuze is afhankelijk van jouw situatie en plannen met je eigen bedrijf. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze.
Hoe bepaal je nu wat voor jouw het aantrekkelijkst is, de auto privé of op de zaak aanschaffen? Hierbij is het belangrijk om eerst te bedenken hoe je de auto gaat gebruiken, alleen privé, alleen zakelijk of beide. In de eerste twee gevallen heb je namelijk geen keuze over hoe je de auto aanschaft. Heb je wel een keuze dan moet je gaan bepalen wat voor auto schaf ik aan, hoeveel privé kilometers ga ik rijden, hoeveel kilometers rijd ik totaal en hoe zit het met de wegenbelasting, verzekerings- en onderhoudskosten. Heb je al deze zaken in kaart gebracht dan kan je een berekening maken van wat voor jouw voordelig is. Houdt er wel rekening mee dat dit een berekening is van de feiten op dit moment. Wijzigt jouw situatie dan mag je de keuze voor de behandeling van de auto niet zomaar aanpassen.
Een goed zicht op je financiële planning is belangrijk. Hiermee breng je in kaart welke geldstromen binnen komen en welke er uit gaan. Zo weet je precies waar je tegen (tijdelijke) liquiditeitsproblemen aanloopt. Bijvoorbeeld doordat je wilt groeien en daarvoor investeringen nodig zijn. Wij helpen je bij het in kaart brengen van jouw financiële planning. Dit begint bij een heldere en up-to-date administratie, waarbij je zelf continu je cijfers in beeld hebt. Daarnaast denken we met je mee wanneer je wilt groeien of het tijdelijk wat minder gaat. Via onze partners kunnen wij je ondersteunen bij je financieringsbehoeften.

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60