A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: pap3r5

Filename: controllers/Com_News.php

Line Number: 237

Backtrace:

File: /home/wansink/domains/wansink-partner.nl/public_html/components/news/controllers/Com_News.php
Line: 237
Function: _error_handler

File: /home/wansink/domains/wansink-partner.nl/application/controllers/Core.php
Line: 86
Function: show_Item

File: /home/wansink/domains/wansink-partner.nl/public_html/index.php
Line: 302
Function: require_once

Acht gouden tips voor besparing - Wansink & Partner

Acht gouden tips voor besparing

Hoe kun je de verwerking van je administratie makkelijker maken voor jezelf en voor ons? Hoe kan de verwerking efficiënter?
Lees onze tips voor besparing!

1. Zorg voor duidelijke facturen en bonnen. Hoe? Upload digitaal ontvangen facturen en stuur bonnen via de app. (voor mensen die ons nog niet kennen: ja, we zijn en werken heel digitaal en heel efficient!)

2. Zorg bij betalingen dat er een factuurnummer of een crediteurnaam in de omschrijving staat, zodat facturen en betalingen gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn.
 
3. Zorg er voor dat privé-uitgaven / storting ook met deze omschrijving op de bankafschriften staan. Hierbij is het makkelijk dat je kiest voor een vast bedrag per maand dat wordt opgenomen. Het is voor ons niet interessant om te kunnen inzien hoe vaak u bij McDonald’s bent geweest! Maar wij moeten wel elke transactie beoordelen. Dus hoe minder transacties, hoe minder tijd wij kwijt zijn met de verwerking.
 
4. Wanneer je representatiekosten maakt, draag er dan zorg voor dat dit op de bon vermeld staat. Wie waren er aanwezig en wat was het zakelijke doel. Dan is je administratie óók representatief!
 
5. Het is van belang dat je administratie compleet is. Draag hierbij zorg voor alle bladzijden van facturen. Wanneer je schoenen gaat kopen neem je er toch niet maar één mee?
 
6. Wanneer je twijfelt over de gegevens die aangeleverd dienen te worden, neem dan voor het inleveren van de administratie alvast contact op voor advies hierover.
 
7. Is een bon contant betaald of via je privérekening? Geen punt, maar vermeld dit even op de bon. Dan kunnen wij deze direct goed verwerken.

8. Wanneer er sprake is van een kasboek is het handig om facturen en bonnetjes te nummeren zodat er een snel overzicht ontstaan in de kasstaten. Draag er dan zorg voor dat alles goed leesbaar en overzichtelijk is opgeschreven. Behalve wanneer je dokter bent, dan nemen wij jouw doktershandschrift voor lief!

 

Wij zijn Wansink & Partner

We maken graag het onmogelijke mogelijk voor ondernemers van nu. Helpen groeien, stabiliseren en doorontwikkelen. Cijfers hebben bij ons een heel andere functie. Wij zijn er trots op om de stip op de horizon vérder te mogen zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Contact

Kantoor Almelo
Henri Dunantstraat 5
7607 XK Almelo

Tel: 0546 - 58 83 70
Kantoor Hoogeveen
Dotterbloem 11
7909 HG Hoogeveen

Tel: 0528 - 76 07 60