Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Thijs Wansink

Consultant

​Thijs Wansink – Zonder Thijs geen Wansink & Partner

Thijs is oprichter en partner bij Wansink & Partner. Hij houdt zich dagelijks bezig met de (vak)technische & commerciële ontwikkeling van Wansink & Partner en de vele (vaak) complexere bedrijven en vraagstukken van de diverse bedrijven die klant zijn bij Wansink & Partner. Voor een aantal (internationale) klanten fungeert Thijs ook als eerste aanspreekpunt. Thijs geeft daarnaast af en toe masterclasses en je kan hem terug vinden op de vele aanbevelingsnetwerken in en om Twente.
Thijs heeft als hobby stijldansen en zijn collega’s zien hem dan ook regelmatig half dansend door het kantoor heen bewegen.

Achtergrond:
Thijs heeft tijdens zijn Studie Economie en Accountancy een start gemaakt met Wansink & Partner. Naast zijn studie heeft Thijs overigens bijna altijd een onderneming gehad. Vanaf z’n 16e is Thijs als ondernemer in Twente (en daar buiten) actief geweest. Daarnaast heeft Thijs zich voor diverse studentenverenigingen als vrijwilliger of bestuurder ingezet.

Thijs heeft een enorme levensenergie, wilskracht en drive en wil deze positieve blik op het leven, in combinatie met kennis en kunde te gebruiken om zo veel mogelijk ondernemingen en ondernemers tot een succes te maken.


Ik wil of ik ga starten, maar niets er tussen in!

03 januari 2013 - Thijs Wansink

Ik wil ook elk jaar wel een nieuwe auto of miljonair zijn, maar dat betekent niet dat ik ook elk jaar een nieuwe auto ga kopen of miljonair ga worden. Willen en gaan worden zijn twee totaal verschillende zaken en het is uitermate belangrijk om beide fases goed uit elkaar te houden. Ga eerst eens goed nadenken over wat je wil! Als je alles helemaal duidelijk hebt voor jezelf, maar ook zeker voor je familie en overige (zakelijke) relaties, dan ga je pas beginnen. Het lijkt zo verleidelijk om zo snel mogelijk te beginnen, maar dat is het echt niet. Veel ondernemers beginnen te snel en zonder ingrijpen kan dat extreem nare gevolgen hebben. Terwijl net even iets langer wachten soms veel betere resultaten geeft. Lees de volgende voorbeelden maar eens.

Lees meer >

De eerste drie stappen van de ‘ik-wil-starten’ fase

24 april 2013 - Thijs Wansink

Veel startende ondernemers die ik heb leren kennen vergissen zich in de fase vóór het ondernemerschap. Eerlijkheidshalve, ook ik heb me daar in vergist voor de start van Wansink & Partner. Belangrijkste valkuil: niet goed doordacht en doorgesproken meerjarenplan.

Lees meer >
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug