Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Toeslagen (huur/zorg/kindgebonden budget/kinderopvangtoeslag)

 

Net als de inkomsten in uw onderneming lopen uw privé-inkomsten ook terug. U kunt zo ver terug vallen in uw inkomen dat u (weer) recht krijgt op huurtoeslag, zorgtoeslag of kindgebondenbudget. Of misschien had u alweer enige tijd recht op toeslagen, maar hebt u hier niet aan gedacht? Bepaalde toeslagen kunt u tot een jaar terug nog aanvragen. Voor een aantal toeslagen geldt dit echter niet. Bijvoorbeeld voor de kinderopvangtoeslag. Deze moet u vooraf aanvragen. Voor welke toeslagen komt u (weer) in aanmerking?


In aanmerking komen voor toeslagen

De hoogte van uw toeslagen is afhankelijk van uw inkomen. Daarnaast is het voor de huur- en zorgtoeslag van belang te weten of u een toeslagpartner heeft. Woont u bijvoorbeeld ongehuwd samen met uw partner en één van u heeft een minderjarig kind. Dan bent u elkaars toeslagpartner. Voor de kinderopvangtoeslag zijn het aantal kinderen dat naar de opvang gaat en het aantal opvanguren naast uw inkomen ook van invloed.

“Uw partner voor de lange termijn” 
"Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar"

Periodieke controle op toeslagen

Wansink & Partner vraagt wanneer u dit prettig vindt de toeslagen voor u aan. Zo hoeft u maandelijks minder geld uit uw onderneming te onttrekken en houdt u ruimte over om uw verplichtingen te voldoen. Wij controleren periodiek uw financiële administratie, hierdoor kunnen wij samen met u een inschatting maken van het resultaat van uw onderneming. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen of u recht hebt op een bepaalde toeslag of niet. En kunnen wij voor u in de gaten houden of het inkomen dat u heeft opgegeven bij de belastingdienst nog correct is.

“Uw partner voor de lange termijn” 

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Meer weten over toeslagen?

Hebt u vragen over huurtoeslag, zorgtoeslag of kindgebonden budget? Of wilt u weten wanneer u hiervoor in aanmerking komt? Wij zoeken dit graag met u uit. Maak een afspraak. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0546 – 58 83 70 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug