Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Snijden in Kosten

Een reorganisatie betekent dat u gaat snijden in de kosten. Wat hebt u echt nodig om uw werkzaamheden te kunnen blijven doen? U kunt het zich niet meer permitteren om dezelfde uitgaven te blijven doen als u altijd hebt gedaan. Bij het snijden in de kosten van uw onderneming gaan we daarom helemaal terug naar de basis. Van welke ‘luxe’ kosten moet u afstand doen? Welke kosten zijn echt noodzakelijk? Welke bezuinigingen zijn nodig om uw organisatie er weer boven op te helpen?


Inventarisatie kosten


Wanneer wij een goed inzicht  hebben in uw administratie kunnen wij snel zien op welke kosten u kunt besparen. Wat voor abonnementen staan er op uw onderneming? Hebt u bijvoorbeeld een abonnement op dagbladen of tijdschriften? Andere zaken waar we naar kijken zijn:

  • Telefoon- en internetabonnementen: zijn er goedkopere

    bundels?

  • Auto voor de zaak: hebt u die echt nodig? Of kunt u ook een

    zuinigere of kleinere auto aanschaffen?

  • Hoe veel huur betaalt u voor het pand waar u in zit?

  • Zijn uw kantoormachines uw eigendom of huurt u deze?

  • Welke contributies betaalt u?

Op basis van die informatie kijken we in hoeverre dit op (lange) termijn invloed heeft op de financiële gezondheid van uw bedrijf.

“Uw partner voor de lange termijn” "Meer rust en gevoel van controle over uw financiële huishouding"

Investeringsplanning

Er zijn natuurlijk ook kosten waar u niet onder uit komt. U hebt bijvoorbeeld bepaalde middelen nodig om uw werk te kunnen uitvoeren. Wanneer u in de kosten aan het snijden bent, zult u wel minder snel iets gaan vervangen dan u normaal doet. We maken hiervoor samen met u een investeringsplanning. Met een investeringsplanning kunt u deze investeringen slimmer gaan doen. Daarnaast kijken wij altijd of u in aanmerking kunt komen voor bepaalde investeringsaftrekken.

“Uw partner voor de lange termijn” 

“Uw partner voor de lange termijn” 

Snijden in de kosten

Wilt u graag snijden in de kosten? Of hebt dit al geprobeerd, maar levert dit nog niks op? Wij geven u graag advies en begeleiding. Neem contact met ons via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw partner voor de lange termijn” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug