Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Personeel ontslaan

Het is nooit makkelijk voor een ondernemer om personeel te laten gaan. En misschien is het voor uw bedrijf ook nog niet nodig. Het is wel goed om hier alvast over na te denken. Hoe zien de contracten met uw werknemers eruit? Welke afspraken hebt u gemaakt? U hebt dit inzicht nodig wanneer het echt op een reorganisatie aan komt. Het ontslaan van personeel moet dan in goede banen worden geleid. En als het zover komt, wilt u dit graag op een juiste manier afhandelen. Hoe zorgt u er voor dat u voor uw onderneming de juiste keuze maakt?


Inventarisatie personeel

Het ontslaan van personeel gaat vaak gepaard met een herstructurering. Bij de herstructurering van uw organisatie kijkt u ook naar het personeel wat in uw organisatie loopt. Hebt u voldoende personeel? Of kunt u het ook redden met iemand minder? Hoe veel personeel heeft een vast contract  in uw organisatie? En welke contracten lopen binnenkort af? Het is belangrijk om dit eerst goed in kaart te hebben.

“Uw probleem is onze uitdaging”"Mensen met elkaar verbinden door partnerschap"

Onderhandelingen met personeel

Als het er op aan komt en u moet echt personeel ontslaan, zult u in gesprek moeten gaan met uw werknemers. In sommige gevallen kan dit, afhankelijk van de afspraken die met elkaar hebt vastgelegd in de arbeidsovereenkomst, vervelend uitpakken. U komt er samen niet uit en u hebt juridische ondersteuning nodig. In zo’n situatie schakelt Wansink & Partner haar partners in die gespecialiseerd zijn in het goed afhandelen van het ontslaan van uw personeel.

“Uw probleem is onze uitdaging”

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Meer weten over personeel ontslaan?

Wilt u graag weten of het echt nodig is dat u personeel moet laten gaan? Of vindt u het fijn om wat meer advies en begeleiding te krijgen van het ontslaan van uw personeel? Wansink & Partner geeft u graag advies. Maak een afspraak. Neem contact met ons via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug