Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Faillissement

Gaat het zo slecht met uw bedrijf dat u er aan zit te denken om faillissement aan te vragen? Een vervelende situatie. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst zeker wilt weten dat u er alles aan hebt gedaan om een faillissement te voorkomen. Bij Wansink & Partner proberen we een faillissement zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doen wij onder andere door een herstructurering van uw administratie en te kijken naar de werkprocessen binnen uw bedrijf. Kan dit efficiënter? En in welke kosten kunt u nog snijden? Of is een faillissement echt onvermijdelijk?


Faillissement voorkomen

U wilt een faillissement graag voorkomen. U wilt graag dat uw onderneming blijft bestaan en dat uw schulden kunt aflossen. Een faillissement voorkomen betekent wel dat u als ondernemer op uw tong moet bijten en heel goed op de kosten moet letten. U zult de komende jaren alle zeilen moeten bijtrekken om uw onderneming er weer boven op te helpen. Dit kunnen wij niet voor u doen. Wat we wel doen is u zo goed mogelijk begeleiden en uw administratie strak in de gaten houden. Wanneer het beter gaat met een bedrijf, is het ook makkelijker om betalingsregelingen te treffen. Op die manier krijgt iedereen zijn geld. Wanneer het tot een faillissement uitloopt is dit vaak niet zo.

“Uw partner voor de lange termijn” 
"Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar"

Faillissement onvermijdelijk?

Zit er echt niks anders op dan een faillissement? Dat zult u een verzoek moeten doen bij de rechter om faillissement aan te vragen. Door de rechtbank wordt dan een curator aangesteld. De curator wil dan inzicht in uw administratie en bankgegevens. Wij kunnen er voor zorgen dat de curator alle benodigde informatie krijgt.

“Uw partner voor de lange termijn” 

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Begeleiding nodig?

Wilt u graag deskundig advies en begeleiding bij een reorganisatie? Wij kijken graag wat we in dit stadium voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug